Over mij

Mijn foto
Ik ben Frank Hoekzema. Ik ben geboren in 1982 en woon in Zeist. Ik heb thuis een vrouw en twee zoontjes, geboren in maart 2007 en 2009. Wij zijn gek op huisdieren en hebben of hadden onder andere poezen en konijnen. Naast de liefde voor dieren hou ik er erg van om mijn tijd buiten te besteden en vandaar dat ik ook heb gekozen voor mijn beroep als Golf Professional. Ik ben in Engeland opgegroeid en daar begon ik met golfen op mijn twaalfde. Golf is in Engeland natuurlijk een grotere sport dan in Nederland en het wordt er echt met de pap lepel in gegoten. Op mijn 17de had ik al een scratch ( 0 ) handicap en ik heb in Engeland voor zowel het onder 21 jaar, als volwassen county team gespeeld. Ik heb als spelende amateur veel plezier gehad en veel bereikt in het spel. Nu heb ik de mogelijkheid om met veel plezier mijn kennis over te kunnen brengen aan golfers van elk niveau hier in Nederland.

donderdag 1 december 2011

Frank Hoekzema Golf website en blog verhuizen naar Wordpress

Het was kort maar krachtig en na de ontdekking van het superieure wordpress heb ik mijn blog en website daar naartoe verhuisd.

Hierbij de link de naar mijn website waarin de blog geintegreerd is: Frank Hoekzema Golf
Ik nodig iedereen uit om te abonneren op de blog. Het nieuwe systeem zal mijn site overzichtelijker maken en het zal makkelijker zijn om over van op de hoogte te blijven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten