Over mij

Mijn foto
Ik ben Frank Hoekzema. Ik ben geboren in 1982 en woon in Zeist. Ik heb thuis een vrouw en twee zoontjes, geboren in maart 2007 en 2009. Wij zijn gek op huisdieren en hebben of hadden onder andere poezen en konijnen. Naast de liefde voor dieren hou ik er erg van om mijn tijd buiten te besteden en vandaar dat ik ook heb gekozen voor mijn beroep als Golf Professional. Ik ben in Engeland opgegroeid en daar begon ik met golfen op mijn twaalfde. Golf is in Engeland natuurlijk een grotere sport dan in Nederland en het wordt er echt met de pap lepel in gegoten. Op mijn 17de had ik al een scratch ( 0 ) handicap en ik heb in Engeland voor zowel het onder 21 jaar, als volwassen county team gespeeld. Ik heb als spelende amateur veel plezier gehad en veel bereikt in het spel. Nu heb ik de mogelijkheid om met veel plezier mijn kennis over te kunnen brengen aan golfers van elk niveau hier in Nederland.

maandag 14 november 2011

Onze Blog is geopend!
Vanaf heden zal ik deze blog gebruiken om u op de hoogte te houden van alle ontwikkelingen binnen Personal Golf Coaching. Onze aanbiedingen, nieuwsberichten en tips zullen hier allemaal geplaatst worden en daarnaast wat willekeurige berichten die wellicht interessant kunnen zijn voor de enthousiaste golfer.


Hieronder een lijst met alle andere locaties waar u mij/ons op internet terug kan vinden:

Twitter
Facebook
Facebook PGC Pagina
LinkedIn
Tumblr "mijn persoonlijke blog"


En natuurlijk onze eigen website waar u meer informatie over ons kunt vinden en onder andere de volgende aanbiedingen terug vindt:

- 1,5 uur kennismaking voor alle nieuwe leerlingen. Intake, Praktijktest, Techniek en Mentaal. Maak kennis met ons en onze methode en laat u overtuigen! Slechts 20 euro! Eerste twee aanmeldingen krijgen een intake GRATIS!

- 9 holes aanbieding (geldig voor twee personen). Betaal een 9 holes greenfee en krijg de volledige 9 holes begeleiding van een PGA Professional en een Mental Coach. 

En vergeet onze benzine actie niet die ook tot eind november geldig is: 

Reken de kilometers uit vanaf je voordeur naar de club en je krijgt het aantal kilometer voor een retour x 15 cent korting op een les. Dit is geldig voor individuele lessen en voor de helft van de lessen van een lespakket als deze af word genomen tijdens de maand oktober!

Hieronder twee voorbeelden:

Ik wil graag een lespakket van 10 uur afnemen en ik woon 45 km van De Scherpenbergh af.
- 90 km retour keer 15 cent is 13,50
- 5 keer 13,50 korting is 67,50
- Ik krijg 67,50 korting op mijn lespakket van 10 uur

Ik wil graag een lespakket van 15 uur en ik woon 33 km van De Scherpenbergh af.
- 66 km retour keer 15 cent is 9,90
- 7,5 keer 9,90 is 74,25
- Ik krijg 74,25 korting op mijn lespakket van 15 uur

Toch wel leuk, of niet!

Ik hoop dat u ons zult volgen en dat we u kunnen helpen op een zeer plezierige en doelgerichte manier uw spel te verbeteren. 

Met vriendelijke groeten, 

Frank Hoekzema 
PGA Professional
Personal Golf Coaching

Geen opmerkingen:

Een reactie posten